Muralt Camping

4.4
Location
Cleanliness
Serve
Price
Review

⏰ 0:00 - 24:00

💵 €106 - €175

🌏 34 Elkerzeeseweg, 4322 NB Scharendijke The Netherlands (View map)

Loading ...

Location / Nearby Muralt Camping

About us

Situated in Scharendijke in the Zeeland region and Ouddorp Beach reachable within 2.9 km, Camping Muralt features accommodation with free WiFi, a children’s playground, water sports facilities and free private parking.
Loading ...
Loading ...
Loading ...
Danny W
⏳ 10-2018
4.8

Mooie en nette camping !!

Onverwachts aangekomen , receptie was gesloten maar toch super verder geholpen . Kregen een prachtige comfortplaats voor camper , megagroot en mooi afgescheiden door hagen . Sanitair is mooi , knap maar vooral heel proper . Eigenaars zijn toffe en joviale mensen . Kortom een dikke 10 over de hele lijn !! Komen zeker terug !
Waterratje
⏳ 10-2017
4.8

Nette camping met schone facaliteiten

Weekendje gekampeerd met onze duikvereniging. De kampeerplekken zijn ruim opgezet. De voorzieningen zijn echt schoon. Gratis wifi dat ondanks de camping redelijk vol was, goed voldeed. We komen hier graag weer terug.
Jeroen B
⏳ 08-2017
4.7

Zeer mooie camping!

Zeer fijne camping! Zeer ruime plaatsen met water en stroom! De wc’s en doucheruimte zijn echt zeer schoon. Wij hebben zelf 2 honden en deze camping heeft echt een mooi groot hondenveld! Ook zit er voor de camping duikwinkel Grevelingen met vulstadion en buiten kan je zelf vullen. En er is gelegenheid tot het schoonspoelen van je duikmatriaal!. Kortom is deze camping zeker aan te raden en wij gaan hier zeker nog een keer weer naar toe!!
Nathalie D
⏳ 08-2017
4.9

Super

Bezocht met een group van de duikschool. Propre Sanitair, infrastructuur en grote speeltuin voor de kids. Duikwinkel met vulstation aan de ingang.Spoelgelegenheid voor het duikmateriaal.Supermarkt vlakbij.
StephaneDC
⏳ 08-2017
4.6

Mooie propere camping

Verzorgde camping , sanitair en domein goed onderhouden en proper. Dichtbij alles te vinden van restaurants of winkels. Reeds meerdere jaren bezocht en nog steeds heel tevreden. Centraal gelegen van Renesse en Zierikzee.
Loading ...

PLACES SIMILAR

Loading ...
Loading ...
Loading ...
 • 3.7

  Equestrian statue of Saint Willibrord

  Janskerkhof 26, 3512 BN Utrecht The Netherlands

 • 3.7

  Elisabeth Otter-Knoll Stichting

  Eikenplein 2, 1092 CC Amsterdam The Netherlands

 • 3.7

  Dutch Architecture Institute / Bureau Europe (NAiM)

  Boschstraat 9, 6211 AS Maastricht The Netherlands

  👀 417 👄 2 Limburg Province, Maastricht