De Paalberg Recreatiepark

3.8
Location
Cleanliness
Serve
Price
Review

⏰ 0:00 - 24:00

🌏 Drieerweg 125, 3852 MA, Ermelo The Netherlands (View map)

Loading ...

Location / Nearby De Paalberg Recreatiepark

Language spoken

English, Dutch, German

About us

Recreatiepark de Paalberg provides a restaurant and an indoor swimming pool, as well as accommodation with a kitchen in Ermelo, 6 km from Landgoed Staverden. The holiday home offers a terrace.
Loading ...
Loading ...

Image De Paalberg Recreatiepark

Loading ...
Lieke B
⏳ 08-2021
4.8

Zomervakantie op de Paalberg

Erg gezellig park met veel activiteiten voor tieners en jongere kinderen. Restaurant had veel keuzes kwa eten en het smaakte heerlijk. Je kunt vanaf het park zo het bos inlopen of naar de heide. Uitstekende locatie om vanuit te fietsen.
Tom F
⏳ 10-2018
4.8

Prachtige camping!

Wij gingen voor het eerst kamperen en we zijn meteen met de neus in de boter gevallen. Prachtige comfortplaats met stroom,water,cai en afvoer. Ruime staanplaats omringd door bomen. Camping is van alle faciliteiten voorzien. Zeer mooi en schoon sanitair met heerlijke douches, vloerverwarming en muziek. Receptie is behulpzaam en vriendelijk. In de omgeving loop je direct de Ermelosche hei op. Camping is verder voorzien van een heerlijk zwembad (binnen en buiten), restaurant, snackbar, wasruimte en dergelijke. Mede dankzij deze 5-sterren ANWB camping hebben wij het kampeervirus te pakken.
Loading ...

PLACES SIMILAR

Loading ...
Loading ...
Loading ...