B&B Tjongerstaete

4.7
Location
Cleanliness
Serve
Price
Review

⏰ 0:00 - 24:00

🌏 Tjongerpad 3, 8508 RK Delfstrahuizen The Netherlands (View map)

Loading ...

Location / Nearby B&B Tjongerstaete

Language spoken

German
Loading ...
Loading ...

Image B&B Tjongerstaete

Loading ...
Ostiense51
⏳ 08-2012
4.9

Romantico anche se non siamo più una giovane coppia

Ho soggiornato in questo stupendo b&b ed oltre la stupenda e grande camera che ci è stata assegnata devo anche osservare la cordialità e la disponibilità dei ragazzi che lo gestiscono. E che dire poi della perfetta colazione, addirittura personalizzata con i nostri nomi sui sacchettini contenenti i corn flakes, candele accese e tutto ciò che si può desiderare per fare una colazione la mattina.
Ingrid W
⏳ 07-2012
4.7

Wat een heerlijke stek!

Via het water kwamen wij aangevaren, onze komst was niet gemeld maar wat werden we hartelijk ontvangen! De boot mocht in het boothuis en wij hebben in de groene kamer geslapen. Helemaal top was de extra service die verleend werd; zo mochten wij fietsen lenen waarmee we naar het dorp konden fietsen om te dineren.
Emvi78
⏳ 05-2012
4.6

Topper aan de Tjonger...

Wij hadden de eer om de allereerste gasten te zijn in B&B Tjongerstaete, die op het ogenblik van ons verblijf nog niet "officieel" open was: wij lieten ons dan ook graag "gebruiken" als proefkonijnen ;-). Als gasten van een bruiloft op wandelafstand van de B&B leek ons de keuze voor Tjongerstaete vanzelfsprekend. Achteraf hebben we het ons niet beklaagd! Vlot contact over e-mail en telefoon bij het boeken, prachtige locatie, hartelijke ontvangst, kraaknieuwe, nette en gezellige keuken/zitruimte (met open haard!), ruime kamer en badkamer, heerlijk ontbijt en een immer leuke babbel met de jonge gastheer en gastvrouw (en nog eens bedankt voor het bezorgen van de Amsterdamse bloemen n.a.v. Moederdag!). Meer moet dat niet zijn, we hebben kort maar intens genoten van ons verblijf; jammer dat we niet langer konden blijven...
Liesbeth
⏳ 05-2012
4.6

Fantastisch!

Prachtig verblijf, zeer warm ontvangst, geweldig ontbijt, mooie ruime schone kamers. Top locatie. Een echte aanrader
Loading ...

PLACES SIMILAR

Loading ...
Loading ...
Loading ...